Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Den Haag / Theater aan het Spui
Logo Theater aan het Spui

Contact

Theater aan het Spui

Spui 187
2511 BN Den Haag

Theater foto Theater aan het SpuiTheater foto Theater aan het Spui

Midden in het centrum van Den Haag ligt Theater aan het Spui. Het theater beschikt over verschillende ruimtes, zoals de twee theaterzalen, de ruime foyer, een grote studio en verschillende vergaderruimtes.Het theater fuseerde in januari 2017 met Het Nationale Toneel en De Koninklijke Schouwburg tot het Nationale Theater. Dat maakt Het Nationale Theater het grootste reizende theatergezelschap van Nederland en het stadsgezelschap van Den Haag.

ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
GarderobeAanwezig
OPENBAAR VERVOER

Tram: Lijn 1, 2, 3, 4, 6, 9, 10, 15, 16 (halte Bierkade/stadhuis). Bus: Aan het Spui en in de nabijheid van het Spui stoppen de buslijnen 18, 22, 24 en de nachtbussen. Trein: Den Haag Centraal en Hollands Spoor liggen op loopafstand (10 á 15 minuten).

PARKEREN

Let op! Parkeergarage P1 Spui Centre en Parkeergarage Wijnhaven Centrum zijn gesloten in verband met de bouwwerkzaamheden in het Spuikwartier. Wij raden u aan in Parking Stadhuis (uurtarief 2,20 euro) of Q-Park Veerkaden (1e 60 min 4,- euro, daarna 2,- euro per 30 minuten) te parkeren.

THEATERTAXI

De dichtstbijzijnde taxistandplaats is bij het centraal Station. U kunt ook van te voren een taxi bellen: 070 - 555 55 55 (7x5). Voor informatie en reserveren: taxicentrale Den Haag