Overig

Ben Cramer en Jacques Herb moeten vrouwen van zich afslaan!

Ben Cramer en Jacques Herb slaan de handen ineen en brengen een grappige, muzikale ode aan Pierre Kartner, aan wie ze hun succes te danken hebben. 'Vader Abraham' ontdekte lang geleden deze zangers en daarvoor zijn ze hem eeuwig dankbaar.

'Wij zijn de mannen' luidt de pakkende titel van het nummer dat Cramer en Herb samen opnemen. Cramer zingt alvast enthousiast een aantal regeltjes voor: "Herinneringen blijven aan die clown, nu is hij dood. En ook mijn Manuela lag meer dood dan levend in de goot." Mike Mendel (57) voegt zich bij de heren en samen kozen ze een Duits nummer uit waar Cramer een Nederlandse tekst op schreef. "Dat lukte me vrij aardig en snel," onthult hij. Het lied is een knipoog naar de nummers die Kartner voor hen schreef, namelijk 'De Clown' en 'Manuela'.

Pierre Kartner apetrots op 'zijn zonen' Ben Cramer en Jacques Herb

Kartner kan zijn geluk niet op: "Natuurlijk ben ik trots op 'mijn zonen'. Dit kan wel eens iets groots worden. Er is genoeg materiaal wat ze kunnen opnemen. Ben en Jacques zijn echt van die sterren van toen die nog steeds werk hebben. Een hoop collega's zijn inmiddels weggevallen of toch min of meer vergeten. Maar Ben met zijn musicalrollen en Jacques met zijn live-act hebben zich steeds vernieuwd en zijn wat dat betreft een goed voorbeeld voor beginnende artiesten."

"Bodyguards houden vrouwen van onze lijven"

De clip wordt "hilarisch," belooft Cramer. "Zo hebben we een aantal bodyguards ingehuurd die zogenaamd de vrouwen van onze lijven moeten houden." En jij kunt daar bij zijn! Kijk snel op onderstaand affiche hoe je deze happening niet hoeft te missen.

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater