Artiesten

Anny en Jan vonden geen steun bij elkaar

Ze lijken zo hecht op het podium, maar in het echte leven vonden Anny Schilder en Jan Keizer geen steun bij elkaar in zware tijden. Dat vertelt het duo in Veronica Magazine.

"Jan is geen man met een schouder waarop je kunt uithuilen", vertelt Anny. De zestigjarige zangeres kreeg in haar leven flink wat voor haar kiezen. Zo raakte ze alles kwijt door een scheiding en kreeg ze borstkanker. "Ik heb toen vooral steun gehad van andere mensen."

Jan herkent dat beeld wel: "Toen mijn moeder op sterven lag, zat ik aan het voeteneind. Altijd die afstand. Typisch Volendams." En andersom was het overigens niet heel anders. "Ik weet niet of Anny een steun voor me is geweest", aldus de zeventigjarige zanger.

Maar ze zien ook elkaars goede kanten. Zo vindt Anny haar collega grappig, vooral wanneer hij dat zelf niet doorheeft. En andersom is Jan weer positief over de onbevangenheid van Anny.

Op dit moment toert het duo door Nederland met hun theaterconcert Grande Finale. Op deze manier sluiten ze hun gezamenlijke carrière af.

 

 

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over

Theater.nl bekijk alle hotels

Nieuw!

Lekker slapen in de buurt van het theater!

Theater.nl bekijk alle restaurants

Nieuw!

Lekker eten in de buurt

De beste restaurants in de buurt van het theater