Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Meppel / Schouwburg Ogterop
Logo Schouwburg Ogterop

Contact

Schouwburg Ogterop

Zuideinde 70
7941 GK Meppel

Theater foto Schouwburg Ogterop

Theateragenda

woensdag 04.12.2019 Bestel

Ellen ten Damme

Schouwburg Ogterop / Meppel / 20.15 uur / € 28,00

vrijdag 17.01.2020 Bestel

Alex Klaasen

Schouwburg Ogterop / Meppel / 20.15 uur / € 37,50

zaterdag 01.02.2020 Bestel

Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks

Schouwburg Ogterop / Meppel / 19.00 uur / € 18,00

vrijdag 27.03.2020 Bestel

Stefano Keizers

Schouwburg Ogterop / Meppel / 20.15 uur / € 16,00

Restaurants in de buurt

Bij de centraal gelegen schouwburg Ogterop in Meppel is er voor elke theaterliefhebber wat te zien dankzij het zeer gevarieerd aanbod aan kunst en cultuur. De schouwburg mag trots zijn op haar klassieke grote zaal waar jaarlijks allerlei gevierde artiesten uit binnen- en buitenland op het podium staan. De schitterende stijlvolle zaal uit 1886 heeft een grote historische betekenis en draagt bij aan de algehele beleving bij een voorstelling. De Grote Zaal is ook uitermate geschikt voor lezingen, symposia, modeshows etc.

Daarnaast is er de Engelenbak, deze kleine zaal verleend zich voor intieme optredens waar contact tussen artiest en publiek optimaal is. De Engelenbak bevindt zich op de eerste verdieping van Ogterop en is per trap en lift bereikbaar.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
GarderobeGratis

Schouwburg Ogterop is gelegen in het hart van Meppel. Gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als het openbaar vervoer.

PARKEREN

In de avond kunt u uw auto gratis parkeren rondom Schouwburg Ogterop, ook op het nieuwe parkeerterrein achter de schouwburg. Uitgezonderd op vrijdag (koopavond).In het centrum is betaald parkeren ingevoerd van 09.00 tot 18.00 uur en op koopavond (vrijdagavond). Het gunstigst kunt u de auto parkeren op één van de twee parkeerterreinen achter de schouwburg gelegen. Hier betaalt u € 0,70 per uur, een dagkaart is € 2,50. Het nieuwe parkeerterrein is te bereiken door links naast Ogterop de Prinses Marijkestraat in te rijden. De entree van de parkeerplaats is zo'n 150 meter verder aan de rechterkant. Eén afslag eerder bereikt u het al langer bestaande parkeerterrein evenwijdig aan de Prinses Marijkestraat, waarvoor dezelfde tarieven gelden.In de straten rondom Ogterop is het parkeertarief € 1,35 per uur. Hier geldt op de meeste plekken een maximale parkeerduur van twee uur.

OPENBAAR VERVOER

De schouwburg ligt op ongeveer 5 minuten loopafstand van trein- en busstation Meppel. Vanaf het station steekt u over en loopt u de Stationsweg in. Aan het einde van de Stationsweg ziet u Schouwburg Ogterop.