Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Hellevoetsluis / Theater Twee Hondjes
Logo Theater Twee Hondjes

Contact

Theater Twee Hondjes

Opzoomerlaan 106
3221 AP Hellevoetsluis

Theater Twee Hondjes in Hellevoetsluis biedt een gevarieerd aanbod voor een breed publiek. De voorstellingen vinden vooral in het weekend plaats.

Geluidsversterkende apparatuur Draadloos geluidsversterkend systeem aanwezig. Ontvangers in bruikleen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
GarderobeGratis

Theater Twee Hondjes zit gevestigd in ‘Cultuurhuis Nieuwe Veste’ aan de Opzoomerlaan 106 in de Vesting van Hellevoetsluis.

PARKEREN

Er zijn in de Vesting twee parkeerplaatsen op ongeveer 3 minuten loopafstand. De eerste bevindt zich aan de Museumkade (gebruik 'Industriehaven' voor uw navigatiesysteem). De tweede bevindt zich aan de achterkant van het gemeentehuis, aan het einde van de Opzoomerlaan links. Het theater verzoekt zijn bezoekers gebruik te maken van deze parkeerruimtes, om eventuele overlast voor omwonenden van het theater te voorkomen.

OPENBAAR VERVOER

Alle bussen in Hellevoetsluis stoppen bij de halte Vermaat/hoek Rijksstraatweg. Loop na het uitstappen de Rijksstraatweg in richting Vesting, door de Brielse Poort, na ongeveer 300 meter ligt aan de linkerkant (naast de kerk) het Cultuurhuis/Theater Twee Hondjes (ca. 10 minuten lopen). Er stoppen geen bussen in de Vesting zelf.