Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Heerhugowaard / Cool kunst en cultuur
Logo Cool kunst en cultuur

Contact

Cool kunst en cultuur

Coolplein 1
1703 XC Heerhugowaard

Theater foto Cool kunst en cultuurTheater foto Cool kunst en cultuur

Theateragenda

donderdag 31.10.2019 Bestel

Martijn Fischer

Cool kunst en cultuur / Heerhugowaard / 20.15 uur / € 34,50

zaterdag 11.01.2020 Bestel

Porgy Franssen, Jaqueline Blom

Cool kunst en cultuur / Heerhugowaard / 20.15 uur / € 28,50

woensdag 19.02.2020 Bestel

Johnny Kraaijkamp, Chris Tates, Mylène d’Anjou, Laura Ponticorvo

Cool kunst en cultuur / Heerhugowaard / 20.15 uur / € 39,50

zaterdag 22.02.2020 Bestel

Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks

Cool kunst en cultuur / Heerhugowaard / 19.00 uur / € 19,50

Restaurants in de buurt

Cool kunst en cultuur is een levendig en gastvrij cultuurhuis in Heerhugowaard. Het is gevestigd aan het Coolplein in een uniek gebouw waar creatie, ontmoeting en beleving centraal staan. Cool kunst en cultuur is een theater, een centrum voor muziek-, theater- en kunsteducatie, een poppodium, een culturele ontmoetingsplaats en een zalencomplex in één. Bekende artiesten en aanstormende talenten staan op het podium van de Rodi Media zaal. Ook biedt Cool een podium voor amateurverenigingen en –gezelschappen.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
PauzedrankjeGratis
GarderobeGratis
PARKEREN

Wij raden onze gasten aan om te parkeren op parkeerplaats Coolplein of in parkeergarage Middenweg. Volg hiervoor de P-route in het centrum van Heerhugowaard. Bij de servicebalie van Cool zijn uitrijdkaarten voor parkeerplaats Coolplein én parkeergarage Middenweg te verkrijgen á €3,00 per stuk. Naast deze parkeergelegenheden zijn er nog meer garages en pleinen waar u uw auto kunt parkeren maar deze liggen verder van Cool af en bovendien verkopen we voor de andere parkeergelegenheden geen uitrijdkaarten.

OPENBAAR VERVOER

Vanaf station Heerhugowaard kunt u bus 161 (richting Hoorn, halte Zuidtangent) of bus 6 (richting Bergen, halte Diamant) nemen. Lopen kan ook; Cool ligt op ongeveer 15 á 20 minuten loopafstand van station Heerhugowaard. Ga rechtsaf als u het station uit komt. Loop bij het eerste kruispunt linksaf de Zuidtangent op. Neem vervolgens de eerste rotonde één kwart en loop rechtsaf de Parelhof op. U loopt het Stadsplein op waar ook het gemeentehuis van Heerhugowaard is gevestigd. Als u links de hoek om gaat ziet u Cool al liggen, loop langs de winkelboulevard van winkelcentrum Middenwaard. Plan uw reis met het openbaar vervoer op www.9292.nl.