Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Guillaume Tell (Rossini)
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

Guillaume Tell (Rossini)

The Royal Ballet

The Royal Opera rechtstreeks vanuit The Royal Opera House in Londen met 'Guillaime Tell' op het witte doek van Theater aan de Parade.
De Zwitserse held William Tell verlangt ernaar om zijn volk te bevrijden van de Oostenrijkse bezetting. Wanneer hij een Zwitserse gevangene helpt ontsnappen uit de Oostenrijkse gevangenis, wordt William zelf bestraft door gouverneur Gesler. Hij moet een appel van het hoofd van zijn zoon schieten. Als hij wordt opgepakt, komen zijn mede-revolutionairen samen om te vechten voor de Zwitserse vrijheid. Tell ontsnapt net op tijd om bij de overwinning te zijn.

Door de goede beeld- en geluidskwaliteit van de zalen lijkt het alsof u ter plekke bij de voorstelling aanwezig bent en ziet u wat er op het toneel gebeurt in close-up. U heeft altijd het beste zicht. Dit seizoen worden met name de opera's en balletten van een van de meest toonaangevende operahuizen ter wereld vertoond: The Royal Opera House. Na afloop of in de pauze staat er een drankje en een hapje voor u klaar in het Theatercafé. U betaalt voor dit geheel verzorgde avondje uit slechts € 22,50 per persoon.