Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Documentaire: Mijn leven is van mij
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

Documentaire: Mijn leven is van mij

Pia Douwes

In deze film volgt documentairemaker Emma Westermann de internationale musicalster Pia Douwes tijdens haar drukke leven met optredens en repetities in binnen- en buitenland, maar ook als de ster thuis is.

De musicalster blijkt een perfectionist en wil nog lang aan de top blijven. Daarnaast zorgt ze ook nog eens zo veel mogelijk voor haar ouders.

Ze is dus altijd maar bezig, maar wil dat er iets verandert. Een positie aan de top vraagt nu eenmaal haar tol en Douwes zoekt een manier om daarmee om te gaan. "Ik wil niet overleven, ik wil leven", zegt Pia stellig.

Kijk voor nog veel meer voorstellingen in onze theateragenda.

Foto: Mark Goes