Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Cup of tea
Schrijf recensie

"Theatervoorstelling bezocht? Deel je mening met andere theaterbezoekers!"

(Op basis van 1 recensie)

Cup of tea

Quintella

Quintella was een groot succes tijdens het festival Pure Vocal. Moesten ze daar nog het podium delen met andere artiesten; deze voorstelling spelen ze de hoofdrol! Met 'Cup of tea' bewijzen ze van alle markten thuis te zijn, en brengen ze bekend werk met een eigen arrangement. Van Brel tot Rowwen Hèze: een concert van Quintella is één grote verrassing!

Recensies

Noortje Van der Wijst
30-04-2018 13:33

Theater De Lievekamp / Oss

Geweldige avond gehad. De voorstelling was treffend genaamd: "Cup of Tea" omdat de vijfkoppige formatie je meeneemt naar alle aspecten van a-capella om je uit te dagen of dit jouw "cup of tea" is. Na deze avond kan ik zeggen: wedden van wel?!
Liedjes zijn ingepakt in een gezellige theatervoorstelling, waar lekker veel snelheid en ook wat humor in zit. Er waren kleine, ingetogen, gevoelige liedjes met de rillingen over je lijf en soms zelfs een traan. Een keer zelfs, bewonderenswaardig, zonder microfoons en daardoor zo puur!
Dit werd afgelost met grootse feestelijke (moderne) pop/blues/rocksongs die qua zang, beat(box) en bas zo goed in elkaar zaten dat het je haast niet lukte om stil te blijven zitten op je stoel. Het was een groot feest en ik heb er nog lang van nagenoten!