Beneluxtheater
51.6766909
5.4044644

Geen voorstellingen gevonden.

arrow down

Informatie over theater

Het Beneluxtheater ligt in Berlicum, onder de rook van Den Bosch. Het theater is gevestigd in het multifunctionele ontmoetingscomplex Den Durpsherd, dat zich uitstekend leent voor voorstellingen, evenementen en andere (lokale) activiteiten.

In het Beneluxtheater zijn zowel nationale, regionale als lokale producties te zien. De focus van de programmering ligt op de genres (klassieke) muziek, cabaret en kindervoorstellingen.

Het gebouw kent speciale voorzieningen voor mindervaliden en slechthorenden. Zo beschikt het Beneluxtheater over een lift, aangepaste toiletten en speciale rolstoelplaatsen. Slechthorenden kunnen gebruikmaken van de ringleiding om de voorstellingen te volgen.

 

 

arrow down
arrow down

Bereikbaarheid

Je vindt het Beneluxtheater aan de Kerkwijk 61 in Berlicum. Het theater is zowel met het openbaar vervoer als met de auto goed te bereiken. De dichtstbijzijnde bushalte ligt aan de Sassenheimseweg. Hier stopt buslijn 158 die je van en naar Den Bosch brengt.

Kom je met de auto? Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving van het theater. Plan je route via Google Maps of 9292.nl.

 

gerelateerd nieuws

Laatste nieuws

Guido Weijers annuleert oudejaarsconference 2024

De cabaretier gaat in plaats daarvan in reprise met Momentum.

15 jul 2024 Cabaret
14 jul 2024 Cabaret

Dit is de cast van Moulin Rouge! De Musical

De hoofdrollen zijn voor Keoma Aidhen, Martijn Noort en Carlo Boszhard.

13 jul 2024 Musical
12 jul 2024 Musical