Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Bergen op Zoom / Theater De Maagd
Logo Theater De Maagd

Contact

Theater De Maagd

Grote Markt 32
4611 NT Bergen op Zoom

Theater foto Theater De MaagdTheater foto Theater De Maagd

Theateragenda

zondag 06.10.2019 Bestel

Efteling Theaterproducties

Theater De Maagd / Bergen op Zoom / 13.30 uur / € 20,00

zondag 06.10.2019 Bestel

Efteling Theaterproducties

Theater De Maagd / Bergen op Zoom / 16.00 uur / € 20,00

donderdag 24.10.2019 Bestel

Jan Keizer & Anny Schilder

Theater De Maagd / Bergen op Zoom / 20.00 uur / € 27,50

zaterdag 26.10.2019 Bestel

Patrick Laureij

Theater De Maagd / Bergen op Zoom / 20.00 uur / € 22,50

Restaurants in de buurt

Theater De Maagd is een middelgroot theater in het historische centrum van Bergen op Zoom. De transformatie van kerk naar stadsschouwburg brengt een unieke sfeer mee. Het theater heeft dan ook al diverse architectuurprijzen mogen ontvangen. Recent paste het nog zijn foyer aan zodat de bezoeker een warm welkom krijgt. De hoefijzervorm van de zaal zorgt automatisch voor interactie tussen het publiek en de artiest. Door het hele gebouw vindt u prachtige gerestaureerde kerkornamenten, zoals zuilen en glas-in-loodramen. Bij De Maagd kunt u terecht voor een professioneel theaterprogramma met meer dan honderd voorstellingen per seizoen. Het biedt ook een inspirerend podium voor cultuur uit de regio. Tevens is het een populaire locatie voor meetings en events.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
GarderobeGratis
PARKEREN

Voor publieksingang De Maagd (Grote Markt 32, 4611 NT Bergen op Zoom) kunt u pakeren bij parkeergarage 'Achter De Grote Markt'. Neem daarvoor de afslag 28, blijf de weg volgen en sla na twee rotondes bij de T-splitsing met verkeerslichten rechtsaf. Volg de Antwerpsestraat tot aan de verkeerslichten en sla linksaf de Auvergnestraat in. Sla bij het P-bord rechtsaf en volg de voetgangersborden Grote Markt

OPENBAAR VERVOER

De Maagd is ongeveer 10 minuten lopen vanaf het treinstation. Loop vanaf het station aan de overkant de Stationsstraat in en ga rechtdoor tot aan de Grote Markt. Daar ziet u aan de overkant van de Grote Markt theater De Maagd.

Wilt u naar de CKB Theaterzaal? Loop dan voor de ingang De Maagd naar rechts en ga via de Fortuinstraat en de Steenbergsestraat naar de Burg. Stulemeijerlaan (overzijde kruising).

THEATERTAXI

Woont u in Bergen op Zoom? Dan kunt u voor een aantrekkelijk tarief de theatertaxi bestellen. Deze haalt u thuis op en brengt u na de voorstelling weer thuis. Bel hiervoor tussen 10.00 en 16.30 uur naar Taxi Centrale Schot, 0164-234100 of 233300. U wordt dan een uur tot een kwartier vóór de voorstelling opgehaald. U deelt de taxi vaak met meerdere personen. U betaalt de chauffeur op de heenweg en ontvangt dan een reçu voor de terugreis. De taxi staat voor u klaar zodra de voorstelling is afgelopen.