Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Baarn / Theater De Speeldoos Baarn
Logo Theater De Speeldoos Baarn

Contact

Theater De Speeldoos Baarn

Rembrandtlaan 35
3741 TA Baarn

Theater foto Theater De Speeldoos BaarnTheater foto Theater De Speeldoos Baarn

Theateragenda

woensdag 12.12.2018 Bestel

Sandra van Nieuwland

Theater De Speeldoos Baarn / Baarn / 20.15 uur / € 20,00

donderdag 13.12.2018 Bestel

Louise Korthals

Theater De Speeldoos Baarn / Baarn / 20.15 uur / € 22,50

zondag 16.12.2018 Bestel

3JS

Theater De Speeldoos Baarn / Baarn / 14.30 uur / € 27,50

vrijdag 21.12.2018 Bestel

Kiev Ballet

Theater De Speeldoos Baarn / Baarn / 19.30 uur / € 29,50

Restaurants in de buurt

Theater de Speeldoos in Baarn staat bekend om haar warme en toegankelijke uitstraling. Het theater heeft jaarlijks een verscheiden aanbod van diverse voorstellingen. Zowel gevestigde namen als opkomende talenten geven acte de presence op het podium. Het theater beschikt over een grote zaal met bijna 350 zitplaatsen en een kleine, intieme zaal met 100 zitplaatsen. Ook bevindt er zich een sfeervol theatercafé waar iedereen zich direct thuis zal voelen.

Naast het gevarieerde theateraanbod vertoont het theater wekelijks hedendaagse bioscoopfilms. Ook is de Speeldoos het enige theater in Nederland dat de top opera’s van The Metropolitan Opera in New York via een rechtstreekse satellietverbinding op ons filmdoek vertoont. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit is het net alsof u zelf erbij bent in New York. Onze ‘rode pluche’ theaterzaal en de uitstraling van het theatercafé sluiten perfect aan bij de kwaliteit van The Met Opera. Met hun speciale opera-arrangement biedt het theater haar publiek een bijzonder avondje uit.

Geluidsversterkende apparatuurKosteloos te leen
ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
GarderobeGratis

Theater de Speeldoos is het culturele hart van Baarn en is gemakkelijk te bereiken met zowel de auto als met het openbaar vervoer.

PARKEREN

U kunt gratis parkeren op het parkeerterrein achter het gebouw of op het parkeerterrein van Sportpark Ter Eem, aan de overzijde van De Geerenweg.

OPENBAAR VERVOER

Het theater ligt op ongeveer 15 minuten loopafstand vanaf het NS station in Baarn (1.500 meter). Vanaf het station kunt u de borden ‘centrum’ aanhouden. Theater de Speeldoos Baarn bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de Brink.

THEATERTAXI

U kunt gebruik maken van Taxi Hop. Taxi Hop verzorgt graag uw rit van en naar Theater de Speeldoos Baarn. Ook voor rolstoelvervoer.

Voor vervoer binnen Baarn – vanaf het treinstation of vanaf uw huisadres in Baarn – hanteert Taxi Hop een speciaal theatertarief van €7,50 per rit. Ritbedragen vanaf adressen buiten Baarn en rolstoelvervoer zijn op aanvraag.

10% operakorting Op vertoon van uw entreekaart voor een live stream operavoorstelling in Theater de Speeldoos Baarn ontvangt u bij Taxi Hop 10% korting op de ritprijs. Dit geldt ook voor vervoer vanaf adressen buiten Baarn.

Voor meer informatie kijk op: Hoptaxi.nl