Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Nijverdal / ZINiN
Logo ZINiN

Contact

ZINiN

Willem Alexanderstraat 7
7442 MA Nijverdal

Theateragenda

zaterdag 31.08.2019 Bestel

zondag 03.11.2019 Bestel

Van Hoorne Entertainment

ZINiN / Nijverdal / 14.00 uur / € 16,00

zondag 03.11.2019 Bestel

Van Hoorne Entertainment

ZINiN / Nijverdal / 16.00 uur / € 16,00

donderdag 16.01.2020 Bestel

Porgy Franssen, Jaqueline Blom

ZINiN / Nijverdal / 20.15 uur / € 25,50

Restaurants in de buurt

ZINiN is een brede culturele organisatie in het hart van Nijverdal, dat in de gemeente Hellendoorn ligt. Haar kernwaarden zijn gastvrijheid, kwaliteit en dynamiek. ZINiN heeft als missie het stimuleren van het sociaal-culturele leven in de gemeente Hellendoorn en is er voor iedereen die in aanraking wil komen met cultuur. De organisatie bestaat uit zeven sectoren: ZINiN Theater, ZINiN Bibliotheek, ZINiN Verhuur, ZINiN Cultuur, ZINema, het Openluchttheater en het Toeristisch Bureau Hellendoorn.

Toegankelijkheid Rolstoelplaatsen beschikbaar
PARKEREN

Gratis parkeren is mogelijk op 200 m afstand van ZINiN /het Huis voor Cultuur en Bestuur. Het centrum van Nijverdal heeft ook een blauwe zone waar men 2 uur gratis kan parkeren. Verder zit in het tegenoverliggende gebouw een parkeergarage waar men betaald kan parkeren en uitrijden 24 uur per dag mogelijk is.

OPENBAAR VERVOER

ZINiN is te voet te bereiken vanaf het treinstation. Als u met uw rug naar het station staat en met het gezicht richting de katholieke kerk, loopt u naar rechts langs de kerk. Vervolgens slaat u rechtsaf bij lunchroom De Harlekijn (op de hoek) de Grotestraat in. U loopt ongeveer 100 meter rechtdoor en steekt daar over op het zebrapad ten hoogte van lunchroom Délifrance. U bevindt zich dan op het Henri Dunantplein. Vanaf hier ziet u het Huis voor Cultuur en Bestuur voor u liggen. In dit gebouw met de grote ronde bogen is ZINiN gevestigd.