Last Minute Theater Tips Week 24

Iedere week zijn er in Nederland honderden voorstellingen te zien. Het zijn er zoveel dat ze allemaal opnoemen geen zin heeft. Daarom pikt Theater.nl iedere maandag, speciaal voor jou, de krenten uit de pap! We zoeken voor iedere dag van de week een voorstelling uit waar je als last minute nog naartoe kunt gaan! Alle voorstellingen hebben nog kaarten op moment van schrijven. Wees er snel bij: op is op.

Hier zijn zeven voorstellingen die je deze week kunt zien in de theaters van Nederland. Zie voor een volledig overzicht onze Theateragenda.

Maandag 11 juni: Les Contes d'Hoffmann


Er zijn nog kaarten voor deze opera over de liefde bij de Nationale Opera in Amsterdam. Dichter Hoffman herinnert in een dronken bui de belangrijke vrouwen in zijn leven. Realiteit en fantasie loopt hierdoor dwars door elkaar.

Dinsdag 12 juni: Disney's The Lion King


Dinsdag is het prachtige zomerweer waarschijnlijk weer voorbij maar in het AFAS Circustheater in Scheveningen schijnt nog steeds de warme zon op de Savannes van Afrika in de Disney-musical The Lion King. Er zijn nog kaarten.

Woensdag 13 juni: Terror


Er zijn nog enkele kaarten voor Terror in de Stadsschouwburg Nijmegen. In dit stuk krijg je als publiek een lastig dilemma te zien. Wat offer je op? Een gekaapt vliegtuig met onschuldige mensen? Of een stadion met 50.000 man publiek?

Donderdag 14 juni: Selma Ann Louis


Er zijn nog kaarten voor deze vrolijke gangstervoorstelling met Plien, Bianca en Arjan Ederveen in het Wilminktheater in Enschede. De voorstelling is daar de hele week nog te zien!

Vrijdag 15 juni: Veldhuis en Kemper


Er zijn nog enkele kaartjes voor Geloof ons nou maar in de Stadsschouwburg Utrecht. Wees er snel bij!

Zaterdag 16 juni: Freek Vonk Live


Er zijn nog enkele kaartjes voor Freek Vonk's live optreden op zaterdag in Schouwburg Amphion in Doetinchem! Hierbij ga je met hem op wereldreis. Wees er snel bij, want het zijn er nog maar een paar.

Zondag 17 juni: De Gruffalo


Aanstaande zondag kun je in openluchttheater Caprera in Bloemendaal maar liefst drie keer naar de jeugdvoorstelling De Gruffalo, naar het gelijknamige peuterboek.

Lees meer over