Theater.nl gebruikt functionele & analytische cookies
Home / Theaters / Dordrecht / Energiehuis
Logo Energiehuis

Contact

Energiehuis

Noordendijk 148
3311 RR Dordrecht

Theater foto EnergiehuisTheater foto Energiehuis

Het Energiehuis vormt het culturele hart van Dordrecht en de regio. De oude elektriciteitscentrale is een indrukwekkend industrieel erfgoed dat een nieuw leven heeft gekregen als ’Huis van de Podiumkunsten’. Talloze activiteiten vinden hun plaats in één van de concert-, theater- en popzalen, maar ook in de leslokalen, studio’s, ateliers, vergader- en loungeruimten en het grand café. Deze dynamische plek staat bol van de muziek, theater, dans, kunst & design, festivals, concerten, debatten, cursussen en kinderactiviteiten. Kortom, een plek om elkaar te ontmoeten en inspireren, en waar heden en verleden samenkomen tot een eigen verhaal. Het Energiehuis werkt samen met Schouwburg Kunstmin

ToegankelijkheidRolstoelvriendelijk
GarderobeGratis

Routebeschrijving Plan je route naar het Energiehuis via Google Maps.

Parkeren Het Energiehuis beschikt over een parkeergarage. Ook is het mogelijk te parkeren op het terrein van het theater, hetzij in beperkte mate. De fietsenstalling is eveneens op dit terrein te vinden, en is dagelijks geopend van 7.30 - 01.30. Na deze tijd kunt u zich via de intercom bij de rolpoort tot de beheerder richten. Het gebied rond Het Enegiehuis is in ontwikkeling. Dit kan voor extra drukte zorgen in het gebied.

Openbaar Vervoer

U kunt het Energiehuis bereiken vanaf centraal station Dordrecht met lijn 10 (halte Energiehuisplein) en buslijnen 3,4 en 14 (halte Noordendijk).