SPRING festival van start! Genieten van uniek theater, dans en meer

Het Utrechtse SPRING Performing Arts Festival is van start gegaan! Het evenement mag doorgaan als een testevenement, wat betekent dat het festival bezocht mag worden onder bepaalde voorwaarden. Dat wordt dus weer genieten in het theater!

Op het festival kun je genieten van allerlei vormen van vernieuwende kunst, theater, dans en artistieke installaties. Gemaakt door makers uit het binnen- en buitenland. Actuele thema's die confronteren, verrassen en verleiden staan centraal.

Urgente thema's

Zo neemt choreograaf Moritz Ostruschnjak je mee in zijn wereld in de voorstelling AUTOPLAY. Het is een dansvoorstelling waarbij de hedendaagse choreografie uit de 'internet-wereld' wordt gecombineerd. Van de Harlem Shake tot Fortnite-dans. Of bezoek de levende installatie van Dries Verhoeven waarbij hij de vraag stelt waar ons werkende lichaam tegenwoordig nog voor dient.

Utrecht of thuis

SPRING Performing Arts Festival is van 20 tot en met 29 mei 2021 te beleven in Utrecht op de locaties de Stadsschouwburg, Theater Kikker, de LiK, Fotodok, Locomotiefstraat en Het Huis Utrecht. Omdat het een testevenement is, kun je pas naar binnen bij het tonen van een negatief testbewijs. Lees er hier meer over.