Jochem Myjer sluit volgend jaar Adem In, Adem Uit af in Carré

De voorstelling Adem In, Adem Uit van cabaretier Jochem Myjer is enorm populair. Het is een van zijn meest succesvolle shows. De voorstelling is dit seizoen daarom al in reprise gegaan. Nu heeft Jochem bekend gemaakt dat hij de voorstelling in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam gaat afsluiten met een reeks van 36 shows.

'Waarom Carré?' vertelt Jochem in een interview met AD. 'Omdat het mijn lievelingszaal is. Omdat Carré alles heeft wat theater moet uitstralen.' Ondanks dat zijn voorstelling al in reprise speelt, krijgt hij regelmatig te horen dat mensen niet naar zijn voorstellingen kunnen komen omdat alles al is uitverkocht. 'Ik tour altijd zo lang mogelijk met één show zodat ik zo veel mogelijk fans kan bedienen. Ik reis door het hele land. Maar dan nog schijnt het moeilijk te zijn om aan kaartjes te komen.'

Jochem Myjer: meer kaarten dan ooit

Daarom gaat hij nu speciaal naar Carré, zodat er nu eindelijk eens echt veel kaarten vrij komen. Het is de eerste keer dat Jochem Myjer zo lang in Carré staat. De voorstellingen beginnen half januari en eindigen eind mei 2019. De shows in Carré zijn om de bestaande planning in Utrecht, Apeldoorn en Rotterdam heen gepland.

Wat ook voor Jochem Myjer mee speelt dat hij nu samenwerkt met Guts zodat de doorverkoop en de woekerprijzen eindelijk verleden tijd zijn. Daardoor kunnen nu eindelijk maximaal 6 kaarten per persoon verkocht worden, zodat ook families kunnen komen.

De verkoop van de nieuwe voorstellingen gaan op 22 september van start. Adem In, Adem Uit is het zevende programma van Jochem Myjer en een hartstochtelijke liefdesverklaring aan de Nederlandse natuur en waddeneiland Texe. Jochem Myer ontving een nominatie voor de Poelifinario 2018 voor de show.

Ben je op zoek naar een andere cabaretvoorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over