De Podiumpas: onbeperkt theater voor vast bedrag

Theater Bellevue, Stadsschouwburg Amsterdam en Frascati starten in het theaterseizoen 2017/2018 met de Podiumpas. Hiermee kun je voor 25 euro per maand onbeperkt naar voorstellingen bij de deelnemende podia. Het doel van de pas is het vinden van een groter en avontuurlijker theaterpubliek.

Het betreft vooralsnog een pilot. Als de pas succesvol is, wordt het landelijke uitgerold. Er zijn nu 400 mensen gekozen op basis van hun theaterbezoek. Zij ontvingen onlangs een uitnodiging om mee te doen voor minimaal vier maanden. En er is veel interesse voor de pas blijkt; bijna alle 400 passen zijn vergeven.

Mensen die geen uitnodiging hebben ontvangen, maar wel graag de pas willen proberen, kunnen zich aanmelden voor de wachtlijst op Podiumpas.nl. Indien een van de 400 mensen met de pas zich afmeldt na vier maanden, komt er een plaatsje vrij voor iemand van de wachtlijst.

Andere deelnemende podia zijn De Krakeling, Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond, Theater de Meervaart, Podium Mozaïek, Stadsschouwburg Utrecht en Het Nationale Theater (Den Haag).


Combineer je theaterbezoek met een heerlijk etentje. Kijk hier voor een leuk restaurant.

Lees meer over