Theatertips: Stil in Mij en nog veel meer!

Op Theater.nl vind je het theateraanbod van bijna heel Nederland. Het is een gigantische stapel voorstellingen en er is zoveel te zien dat het eigenlijk geen zin heeft om ze allemaal op te noemen. Daarom zoekt de redactie iedere maandag, de meest bijzondere shows van deze week uit. Dit zijn onze speciale theatertips. Wees er snel bij, want voor alle kaarten geldt: op is op!

Voor een volledig overzicht van alle voorstelling in Nederland kun je onze Theateragenda raadplegen.

Theatertips voor deze week

Maandag: Ramadan Conference, met Najib Amhali, Anuar en Rayen Panday


Najib Amhali, Rayen Panday en Anuar maken samen, vlak voor Ramadan, de eerste Ramadan Conference. De voorstelling is maandag te zien in Theater de Meervaart in Amsterdam.

Dinsdag: Arjen Lübach Live


Arjen Lübach kun je dinsdag live zien in Theater de Meenthe in Steenwijk.

Woensdag: Op Hoop van Zegen


In de schouwburg van Middelburg kun je woensdagavond naar deze prachtige musical.

Donderdag: Single Camping, met Tjitkse Reidinga


Dit komische zoetzure toeneelstuk met Peter Blok en Tjitske Reidinga is donderdagavond te zien in de schouwburg van Amstelveen.

Vrijdag: Musical Stil in Mij


In Theater de Hofnar in Valkenswaard kun je naar deze musical waarvan de muziek recht uit het repertoire van Van Dik Hout komt! Kijk dan ook snel of er nog kaartjes zijn.

Zaterdag: 'T Schaep met de 5 Pooten


Aanstaande zaterdag kun je alvast deze nieuwe musical zien met de overbekende Nederlandse liedjes van Harry Bannink. Ga daarom zeker naar theater De Kring in Roosendaal!

Zondag: Benjamin de Beer (4+)


Zoek je een voorstelling waar je met je kinderen naartoe kunt? Dan moet je zeker eens kijken naar Benjamin de Beer. Het is namelijk geschreven door Herman van Veen. Die staat vanavond in Theater 't Voorhuys in Emmeloord.

Lees meer over