Salam speelt nog twee keer op erepodium Theaterfestival

De succesvolle voorstelling Salam speelt nog tweemaal op het Nederlands Theaterfestival. De vakjury nomineerde het stuk als een van de beste elf voorstellingen van Nederland en Vlaanderen.

Salam speelt tweemaal op het erepodium van het Nederlands Theaterfestival, dat plaatsvindt tussen 6 en 16 september. Op 9 september speelt de voorstelling in de Stadsschouwburg van Amsterdam en op 11 september in de Stadsschouwburg van Groningen

Over Salam
De spanningen tussen de westerse en Arabische wereld nemen toe. De acteurs van het Noord Nederlands Toneel, de dansers van Club Guy & Roni en de musici van Asko|Schönbergs K(h)AOS nemen het publiek mee naar daar waar het allemaal begon. Ze vertellen het verhaal van Abraham en zijn zonen. Drie dialogen - tussen Izaäk en Ismaël, Sara en Hagar en Abraham en God - verteld door de Marokkaans-Vlaamse schrijver Fikry El Azzouzi. Salam is geen historisch bijbeldrama, maar een hedendaagse en komische voorstelling.

De kaartverkoop voor de voorstelling in Groningen is inmiddels gestart. Laat deze kans niet schieten en bestel hier je kaarten. De kaartverkoop voor Amsterdam start op 6 juli.

Lees meer over