Paul van Vliet stopt met vaste optredens

Het was al een tijdje bekend, maar nu is het dan zover: Paul van Vliet speelde gisteren de laatste voorstelling van zijn laatste show Alleen op zondag in de Den Haag. Na drie jaar, véél langer dan oorspronkelijk gepland, stopt Van Vliet met vaste optredens. Er komt geen nieuw programma meer, wel zal hij nog sporadisch op verschillende locaties te zien zijn.

Daarnaast gaat Paul van Vliet werken aan de publicatie van een boek met brieven die hij over de jaren heen schreef. Die schreef hij aan mensen die belangrijk voor hem zijn geweest.

Paul van Vliet stond sinds 2012 op zondagmiddag in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. Na enkele jaren verruilde hij het programma Zondag in Den Haag voor Alleen op Zondag, een collage van oude en nieuwe sketches en typetjes. Ook deze voorstelling was zéér populair en ging langer door dan gepland, al is de cabaretier inmiddels ruim 82 jaar oud.

Nu op zondag: Harrie Jekkers

De voorstelling Alleen op Zondag wordt min of meer officieel vervangen voor een nieuw programma van een andere beroemde Haagse artiest: Harrie Jekkers. Die gaat naast zijn tour met Klein Orkest een nieuw programma spelen in zijn thuisstad. Achter de Duinen is vanaf 30 september te zien.

Ben je op zoek naar een cabaret-voorstelling? Kijk dan ook even in onze Theateragenda!

Foto: Roy Beusker

Lees meer over