Mis het allerlaatste concert van The Streamers niet!

Komende zaterdag staat gelegenheidsband The Streamers nog eenmaal op het podium. Ze willen stoppen op hun hoogtepunt en knallen daarom nog één avond een feest eruit in De Kuip in Rotterdam.

Guus Meeuwis en Kraantje Pappie richtten de band eerder dit jaar op, om mensen in coronatijd toch de kunnen vermaken met een groot concert. Nu vindt de band het echter tijd weer uit te gaan kijken naar echte liveconcerten: "Nu de zon weer gaat schijnen, de terrassen open zijn en we weer voorzichtig mogen nadenken over optredens met publiek voelt het goed om het Streamers bandboek te sluiten. Zaterdag knallen we nog 1 keer jullie huiskamers in en daarna hopen jullie snel live voor ons eigen podium te zien. Deze tour was dankzij het massale enthousiasme magisch en onvergetelijk."

 

Livestreamconcerten The Streamers

Het eerste concert van The Streamers vanuit Carré was een doorslaand succes en het voelde voor de artiesten goed om verder te gaan met samen muziek maken. Niet lang daarna stonden onder andere Paul de Munnik, Thomas Acda, Maan, Rolf Sanchez en Typhoon dan ook een feestje te bouwen op Koningsdag vanuit de tuinen van Paleis Noordeinde. En nu sluiten ze hun tour af in De Kuip: "The Streamers zijn klaar voor The Final Farewell Show."

Het laatste livestreamconcert op 29 mei om 20:15 uur van The Streamers is net als de vorige shows gratis te bekijken. Kaarten bestel je via www.thelivestreamers.nl.

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over