Last Minute Theater Tips - Week 13

Iedere week zijn er in Nederland honderden voorstellingen te zien. Het zijn er zoveel dat ze allemaal opnoemen geen zin heeft. Daarom pikt Theater.nl iedere maandag, speciaal voor jou, de krenten uit de pap! We zoeken voor iedere dag van de week een voorstelling uit waar je als last minute nog naartoe kunt gaan! Alle voorstellingen hebben nog kaarten op moment van schrijven. Wees er snel bij?: op is op.

Hier zijn zeven voorstellingen die je deze week kunt zien in de theaters van Nederland:

Maandag 26 maart: Leids Cabaretfestival - De reünisten 2004


Er zijn nog kaarten voor de finalistenreünie 2004 van het Leids Cabaret Festival in de Leidsche Schouwburg in Leiden. Wil je de week vrolijk beginnen? Kijk dan onder andere naar Micha Wertheim.

Dinsdag 27 maart: Van der Laan & Woe - Pesetas


De cabaretiers Niels Van der Laan en Jeroen Woe kent iedereen van de liedjes in televisie-programma De Kwis. Er zijn nog maar een paar kaartjes voor hun voorstelling dinsdag in Theater de Lievekamp in Oss.

Woensdag 28 maart: Roem - Victor Reinier en Renee Soutendijk


In Schouwburg Amphion in Doetinchem, een van de beste theaters van Nederland, zijn er nog kaarten voor ROEM, het toneelstuk met Renée Soutendijk en Victor Reinier. Wees er wel snel bij, want het zijn er niet zoveel meer.

Donderdag 29 maart: Sunset Boulevard


Donderdag gaat de musical Sunset Boulevard mét de volledige cast van Broadway in première bij Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Er zijn nog enkel kaartjes voor deze voorstelling te krijgen, maar het zijn er echt nog maar een paar! Voor musical-liefhebbers een must!

Vrijdag 30 maart: Jesus Christ Superstar


Je kunt op goede vrijdag nog naar de musical Jesus Crhist Superstar in AFAS Live in Amsterdam met Ted Neeley in de hoofdrol. De voorstelling wordt alleen deze week zeven keer gespeeld!

Zaterdag 31 maart: Buiten de Lijntjes (6+)


Er zijn nog kaartjes voor deze kindervoorstelling in theater Veluvine in Nunspeet. Een ontzettend leuke voorstelling om met je (klein)kinderen naar het theater te gaan.

Zondag 1 april: Matthäus-Passion


Op Eerste Paasdag speelt The Bach Choir and Orchestra of the Netherlands onder leiding van Pieter Jan Leusink meerdere malen de Matthäus-Passion in Het Concertgebouw in Amsterdam. Hoewel de kaarten erg hard lopen, zijn er nog wel tickets verkrijgbaar. Dus grijp je kans! Voor de ware ervaring van de passie moet je erbij zijn.

Lees meer over