Hans Teeuwen eindelijk terug in het theater

Cabaretier Hans Teeuwen keert eindelijk terug naar het theater met een nieuw programma. Nou lekker dan is de opvolger van zijn populaire voorstelling Echte rancune uit 2016. De eerste try-out is ook al erg snel te zien: op 11 maart staat Teeuwen al in het Zaantheater in Zaandam!

"De nieuwe show van Hans Teeuwen geeft een verontrustende blik in zijn geest," staat in de kersverse aankondiging. En waar gaat de show over? "Nat vlees, likes, liefde, medium Gonnie, kunst, cultuur, inclusiviteit, diversiteit, bistro’s en gedupeerde vrijwilligers."

 

 

De eerste try-outs van Hans Teeuwen

De kaartverkoop van de eerste try-out voorstellingen start op 3 februari om 10:00. De eerste try-outs speelt Hans Teeuwen in het Zaantheater in Zaandam, theater De Meerse in Hoofddorp en theater De Meervaart in Amsterdam. In april speelt hij in de stadsschouwburg van Haarlem, theater De Flint in Amersfoort en het Zaantheater. De eerste officiële voorstelling zal hij spelen op 20 april in De Kleine Komedie in Amsterdam. De show reist vervolgens door heel Nederland en Vlaanderen.

Als je hier bij wilt zijn, is het aan te raden om er snel bij te zijn. Bij de vorige show waren namelijk alle try-out kaarten binnen een uur uitverkocht.

 

Credits beeldmateriaal: Ontwerp van EDD, Amsterdam, Foto van Eva Boeter 

Ben je op zoek naar een cabaret-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

 

Gerelateerde onderwerpen