De Verleiders kondigen toneelstuk over Big Data aan

Bos Theaterproducties heeft een nieuw toneelstuk van De Verleiders aangekondigd. Van januari tot en met juli 2019 spelen Pierre Bokma, Victor Löw, George van Houts en Tom de Ket de voorstelling #Niksteverbergen, een stuk over de rol van Big Data.

Het spelerscollectief is niet bang om stukken te maken over politieke hete hangijzers. #Niksteverbergen is de nieuwste voorstelling in een serie theaterstukken die de grens tussen toneel en cabaret opzoekt. Bovendien zijn de toneelstukken erg geliefd: Pierre Bokma won zelfs een Louid d'Or voor 'De Casanova's van de Vastgoedfraude'.

#Niksteverbergen gaat over Big Data; de gigantische berg informatie die bedrijven als Facebook, Apple, Google, Über over mensen verzamelen. Deze multinationals zeggen het goed te bedoelen, maar hebben ook ongekende macht en voelen zich vaak boven elke wet verheven.

De kaartverkoop gaat in mei van start. Overigens zullen De Verleiders deze zomer drie verschillende voorstellingen in reprise spelen als een kort festival, drie weken lang in de Stadsschouwburg in Utrecht. Hieronder zie je de trailer voor dit evenement.

Lees meer over