Jochem Myjer wint grote cabaretprijs Poelifinario

Jochem Myjer won gisteren de Poelifinario voor zijn show Adem In, Adem Uit. De cabaretprijs wordt toegekend voor het meest indrukwekkende cabaretprogramma. De uitreiking vond plaats in theater Diligentia in Den Haag.


De jury zei over Jochem en zijn show: "Meer dan ooit weet hij met oprechte liefde voor het leven, zijn gezin en de natuur zijn publiek vol overgave in het hart te raken."

Voor het eerst categorieën

De prestigieuze cabaretprijs werd dit jaar voor het eerst uitgereikt in drie categorieën. Myjer won in de categorie entertainment. In de categorie engagement won Tim Fransen (Het kromme hout der mensheid). De winnaar van het derde onderdeel kleinkunst was al bekend: Joost Spijkers (Spijkers II).

De onderscheiding Neerlands Hoop, voor de meest veelbelovende theatermaker, ging naar Rundfunk. Zij staan momenteel in de theaters met Wachstumsschmerzen.

Jochem in Carré

Jochem staat dit seizoen ook weer in de theaters met zijn winnende voorstelling. De shows zijn zeer populair. Mede daarom besloot de cabaretier op te gaan treden in Carré. Zodat er extra veel kaarten beschikbaar zouden zijn.


Op zoek naar een leuke voorstelling? Kijk dan snel in onze theateragenda!

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over