Bijwonen: opnamen TheaterThuis met o.a. Roué Verveer en Daniël Arends

Wie van verrassende cabareteske combinaties en mini-voorstellingen houdt is op 20 oktober in de Speeldoos Baarn aan het juiste adres. Voor opnames van TheaterThuis.nl, om 15:00 uur en 19:15 uur geniet je van een scala aan theaterkunsten.

In de serie Theatergasten voor TheaterThuis.nl interviewt Raoul Heertje in de middag collega cabaretier Daniël Arends en later loopt de rap van de tongriem gesneden Dolf Jansen door de kleinkunst carrière van compaan Roué Verveer. Bovendien geeft Dolf Jansen een voorproefje van zijn oudejaarsconference - Het Jansen Vaccin - en zingt Jan Rot zijn mooiste liedjes. Dit wil je niet missen!

Theatergasten

Ook 's avonds vanaf 19:15 uur maakt TheaterThuis.nl opnamen in Baarn. In de serie Theatergasten maakt Jon van Eerd, binnenkort te zien in een nieuwe show - Harrie neemt de benen - zijn opwachting. Hij wordt geïnterviewd over zijn veelzijdige carrière: toneelschrijver, regisseur en acteur, onder meer in de musical La Cage aux Folles.

Cabaret en ballet

Vera Mann zingt en vertelt verhalen over haar leven in en buiten het theater. Voor actueel absurdistisch cabaret met een Baarns tintje betreden de Blauwe Vinkjes (Kevin van den Berg en Manon Blaauw) het podium. En van wie klassiek ballet met een knipoog houdt, is de kolderieke Zwanenmeer-variant van De Theatertroep een absolute aanrader.

Om deze gevarieerde avond te completeren speelt cabaretier en taalkunstenaar Ronald Snijders een deel uit zijn nieuwe theaterprogramma. Voor deze gevarieerde matinee en avondvoorstelling zijn nog kaarten te koop!

Hier wil je bij zijn: boek je kaarten!

U kunt opnamen voor TheaterThuis.nl bijwonen op woensdag 20 oktober om 15:00 uur en om 19:15 uur in de Speeldoos Baarn.

Boek hier je tickets voor de opnamen van 15:00 uur en boek hier je tickets voor de opnamen van 19:15 uur van TheaterThuis.nl in Baarn! Kaartjes kosten € 20,00 per stuk. Na de online betaling ontvangt u de tickets per e-mail.

De theaterkassa is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 10:00 tot 12:00. Op dinsdag en vrijdag is de theaterkassa gesloten. Verkoop volgens RIVM richtlijnen. Kijk voor meer informatie op speeldoosbaarn.nl/coronatoegangsbewijs

 

 

 

 

 

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over