Rop Verheijen en Tina de Bruin in nieuwe theaterkomedie Volkstuin Complex

Rop Verheijen en Tina de Bruin schitteren in 2022 in de nieuwe muzikale theaterkomedie Volkstuin Complex van Bos Theaterproducties. De voorstelling is van 25 februari tot en met 10 juli te bewonderen in de Nederlandse theaters.

Naast Verheijen en De Bruin maken ook Rian Gerritsen, Ricky Koole en Daniel Cornelissen hun opwachting in de komedie. De Bruin en Gerritsen zullen hun rol delen. 

Volkstuin Complex 

Volkstuinen zijn vaak een groene idylle en oase van rust, maar dat is in Volkstuin Complex wel even anders. Daar worden emoties hardhandig omgewoeld, vriendschappen gewiekt en liefdes bij de knop afgebroken. Miranda is nieuw in de tuin en probeert na haar scheiding in alle rust een boek te schrijven. Haar komst blijft niet onopgemerkt bij de anderen, die veel meer delen dan enkel stekjes en tuingereedschap. Als dan ook nog eens een extreem knappe, geheimzinnige man ten tonele verschijnt, is de onrust compleet. Het onkruid kruipt waar het niet gaan kan en leidt tot chaos en intriges..

Volkstuin Complex gaat 20 maart 2022 officieel in première in DeLaMar Theater in Amsterdam. De productie is vanaf 25 februari tot en met 10 juli (deels try-outs) te zien in theaters door het hele land. 

Beeld: concept en bewerking Studio Room - fotografie Hans van Brakel

Gerelateerde onderwerpen