Typhoon speelt intieme theatertournee rondom nieuwe album Lichthuis

Typhoon trekt in november langs de Nederlandse (theater)zalen met een intieme show rondom zijn gloednieuwe album Lichthuis. Aan de hand van beeld, verhalen en muziek vertelt de rapper over zijn persoonlijke reis en visie op de plaat.

Na zes jaar wachten is de opvolger van Lobi da Basi nu daar. Typhoon bracht eind vorige week zijn derde album Lichthuis uit en besloot er meteen een korte theatertournee aan vast te plakken. In Lichthuis op reis neemt de muzikant je mee in zijn belevingswereld van zijn nieuwe plaat. Hij deelt zijn visie met behulp van verhalen, pakkende beelden en natuurlijk muziek. 

De rapper start zijn tournee van op 6 november in Schouwburg Odeon, Zwolle. Drie weken later staat de afsluiter gepland in het Haarlemse Patronaat. 

Lichthuis

Met de release van Lichthuis heeft Typhoon nu drie studioalbums op zijn naam staan. Ook zijn nieuwste plaat wordt gekenmerkt door de uiterst creatieve teksten van de woordkunstenaar. Hij heeft het overigens niet allemaal alleen hoeven te doen: de muzikant werkte samen met onder meer Paskal Jakobsen (BLØF), Wende Sneijders en Michelle David.

 

 

Foto: Marie Broeckman

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over