Theatertip: geniet dit weekend van het Online Kennemer Theaterweekend

Het Kennemer Theater in Beverwijk houdt het laatste weekend van januari normaal gesproken vrij voor het Nationaal Theaterweekend. Maar door corona kan het Nationaal Theaterweekend dit jaar helaas niet doorgaan. Gelukkig organiseert het Kennemer Theater toch een mooi online programma waarvan je dit weekend geniet.

Doorgaans houden theaters door het hele land hun theater vrij voor dit weekend dat volledig in het teken staat van al het moois dat theater biedt. Je kunt genieten van goedkope voorstellingen en vele activiteiten daaromheen. Omdat op dit moment de theaters gesloten zijn, biedt het Kennemer Theater een online programma aan met drie leuke activiteiten voor jong en oud.

Programma Online Kennemer Theaterweekend

Het programma begint vandaag (vrijdag) met een online muziek bingo om 20:00 uur, waarbij de spelers prijzen kunnen winnen. Op zaterdagavond 20:00 uur kijk en luister je vervolgens naar een livestream optreden van Renée van Wegberg en Berry Janssen. Zij spelen muziek van nationaal en internationaal bekende artiesten als Frank Boeijen, Ilse DeLange, Adele en Aretha Franklin. Ze sluiten het weekend af op de zondagochtend (11:00 uur) met een interactief muzikaal optreden voor de allerkleinsten van Dirk Scheele.

Elke voorstelling bekijk je lekker vanaf je eigen bank en kost €5.

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over