Theater aan huis: Sjaak Bral speelt vanavond tweede Corona conference

Ook cabaretier Sjaak Bral maakt in tijden van quarantaine voorstellingen thuis en zendt die gratis uit. Vanavond speelt hij zijn tweede Corona Conference. Die wordt om 21:00 live uitgezonden op Facebook Live. Je vindt alle informatie hierover op de speciale event-pagina.

'Nu mijn haar nog goed zit: de Corona Conference deel 2. Zeker nu we nog een maand binnen blijven: effe stoom afblazen!' schrijft Sjaak Bral op de Facebook-pagina. Meer dan 2500 mensen keken op 20 maart naar de eerste conference, die hij organiseerd voor het Gouds Virus Festival van De Goudse Schouwburg in Gouda. Hij maakte een paar dagen geleden ook al een anti-lied voor het Corona-lied voor Geenstijl. Kortom: Sjaak zal meer dan genoeg materiaal hebben voor een onvervalste avond lachen om die rotziekte.

 

Tip: Kijk Sjaak Bral's Tweede Corona Conference live!

Wil je de voorstelling kijken? Dan is het echt handig om er live bij te zijn! De vorige conference werd namelijk ook live uitgezonden, maar je kunt hem nu niet meer terug kijken. We weten niet of dit bij de Tweede Corona Conference ook het geval zal zijn, maar we willen niet dat je de kans mis loopt!

 

Ben je op zoek naar een cabaret-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen