The Full Monty in premiere gegaan

De nieuwe Nederlandse bewerking van musical The Full Monty is gisteren in première gegaan in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Onder het oog van de pers en veel bekende Nederlanders uit de entertainmentwereld ging de voorstelling officieel van start.

Voor aanvang was er een heuse rode loper georganiseerd waar BN'ers acte de presence konden geven. De feeststemming zat er vanaf het begin van de avond goed in, wat je ook meteen wel terugziet in het item van Shownieuws.

Ook wij mochten aanwezig zijn bij deze gala-première. Lees daarom Het grote hart van The Full Monty voor onze beschouwing van deze vrolijke eigenzinnige musical.

De grote vraag is natuurlijk: gaan de acteurs écht voor The Full Monty? Dat vinden wij een spoiler, maar het publiek was hoe dan ook laaiend enthousiast aan het einde van de voorstelling.

Wat een show! The Full Monty is hilarisch, kwetsbaar en liefdevol! #premiere #fullmonty Met: @joeyferre @denniswillekens @juneoer @davidvdtempel @kickspijkerman @brigittenijman @brigitteheitzer79 @hilke_bierman en @juliaherfst90

Een bericht gedeeld door Mariska Pippi (@mariskapippi) op

De cast verscheen pas na de voorstelling in de foyer om hun première te vieren en een gezamenlijke groepsfoto te maken. Dat was dan dik ook verdiend. Iedereen, ook wij, zijn zeer te spreken over de musical.

Gister hadden we onze Première in @delamartheater.. Ik heb zoooo genoten van het spelen en van het publiek.. sta nu hier met de boys op de foto .. maar ook de meiden.. ik ben trots op en blij met jullie en natuurlijk alle creatives ❤❤💋💪 #fullmonty #thefullmonty #musicals #stripact #comedymusical @dgctheater #laatjegaan #premiere @joeyferre @denniswillekens @kickspijkerman @davidvdtempel @brigittenijman @brigitteheitzer79 @cornelissen.hans @herfstjulia @hilke_bierman @ivo_chundro @alessandro_2207 @billy_maluw @joeyverheugd e.a.

Een bericht gedeeld door J U N E O E R (@juneoer) op

Foto: Margot de Heide

Lees meer over