Suikerzoet sprookje in Villa Thalia Rotterdam

ROTTERDAM - Villa Thalia komt opnieuw met een prachtige, eigentijdse bewerking van een beroemd sprookje. Dit keer kunnen we genieten van Hans en Grietje.

Op 27 mei is het het mierzoete 360 graden decor een heus snoephuisje, waar je wordt meegezogen in het bekende verhaal van de twee verdwaalde kinderen die een veilig onderkomen vinden bij een oude dame. Maar dit lieve omaatje blijkt hele andere plannen te hebben, zoals we weten... Het wordt een voorstelling vol verrassingen, special effects en hilarische momenten, doorspekt met bekende meezinghits van Nick & Simon, André Hazes, K3 en Kinderen voor Kinderen.

Steengoede cast
De cast van deze bijzondere familievoorstelling wordt gespeeld en gezongen door onder meer Diederick Ensink (Purper, Pandora dinnershow, Een avond met Dorus), Marcella Heukels (Roodkapje, De gelaarsde kat, BB Bootleg), Sven Nigel Blom (Anatevka), Roos van Breukelen (Soldaat van Oranje - De Musical, Jeans) en Manon Prins (Jeans, popformatie Diep Triest).

Kom verkleed!
Natuurlijk kom je in je mooiste sprookjeskleding naar de voorstelling kijken! Het 'Sprookjes Schmink Team' staat klaar om je om te toveren tot een ridder, prins of prinses. Ook kun je na afloop naar de swingende afterparty én met de acteurs op de foto. Je bestelt hier je kaartjes voor de voorstelling van zondag 27 mei 14.00 uur.

Wil je weten welke voorstellingen er nog meer spelen in Rotterdam? Kijk dan snel in onze theateragenda!

Lees meer over