Snowponies van Alex Klaasen komt terug

De kerstvoorstelling Snowponies, een 'merrie' Christmas is ook dit jaar weer te zien in het DeLaMar Theater. Deze show ging vorig jaar in première en is deze Kerst opnieuw te bewonderen.

De laatste voorstellingen van Showponies zijn net achter de rug in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Maar Klaasen kondigt alweer de komst van Snowponies aan, de vrolijke kerstversie vol humor en muziek. De voorstelling is te zien van 20 tot en met 30 december 2022.

Santa Klaasen

Alex Klaasen viert Kerstmis op het podium met elfen, drie koningen en een engel, maar allemaal wel net even anders. Zo lijken de drie koningen verdacht veel op de Toppers en is de kerstengel druk met vloggen. Bekijk de scènefoto's om alvast een voorproefje te krijgen.

Klaasen zal bovendien geheel in de sfeer van Kerstmis een achtgangendiner koken en kerstpakketten uitdelen aan het publiek. Daarnaast hoor je in de show veel muziek die ook te horen is op zijn kerst-cd Santa Klaasen.

Naast Alex Klaasen bestaat de cast uit Daniel Cornelissen, Lucas Schilperoort, Pepijn van den Berg, Myrthe van der Vuurst en Renée de Gruijl.

 

 

Meer theaternieuws lezen? Kijk dan op onze nieuwspagina.

Foto: Mark Engelen

Gerelateerde onderwerpen