Sanne Vogel gaat trouwen

Sanne Vogel gaat trouwen met haar grote liefde Melchior Schimmel. Dat heeft de actrice laten weten via Instagtram. Twee maanden geleden vroeg Melchior haar ten huwelijk tijdens hun vakantie in Italië.

De actrice kreeg onlangs nog de Duif van de vrede van Vredesorganisatie PAX en maakt momenteel de voorstelling Nieuwe familie met twee Syrische vluchtelingen. In het bericht op Instagram vertelt ze dat ze met bonkend hart volmondig 'Ja!' zei. Het is nog niet bekend wanneer de bruiloft zal plaatsvinden.

Oe lalala, het is vandaag precies 2 maanden gelden dat @melchiorskingdom in Italië op zijn knie ging en me ten huwelijk vroeg in het @countryhousemontali Tussen het hoofdgerecht en het dessert, bloemen, champagne, matcha-chocolade taart, ring! Mijn hart bonkte mijn lichaam uit en ik zei volmondig JA!!! Had ik dat al verteld? ☺️☺️☺️ Nee...he? We wilden nog even samen op die roze wolk blijven zitten. Maar wat de hel! Iedereen mag het weten, want: #langlevendeliefde! Elke ochtend een giga smile op mijn hoofd al twee maanden lang. Ik wist niet dat #verloofd zijn zo leuk was! Love u @melchiorskingdom #4-ever #deliefde #mijnman #JA #ring #❤️ #wetenjulliedatookweer #leukhe? #romantiek #kus #ok #dagdoei

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over