Première Santelli's Gewoon Anders in Grand Theatre Groningen

GRONINGEN - Op zaterdag 21 april gaat Gewoon Anders van jeugdcircus Santelli in première in het Grand Theatre. De zestien jongeren toeren de komende anderhalf jaar langs theaters en festivals.

Circus Santelli verrast het publiek met een professionele en afwisselende circusvoorstelling, waarbij de jonge artiesten gebruik maken van achttien houten blokken en spannende trucs. De jongeren in de leeftijd van twaalf tot zestien jaar doen er alles aan Gewoon Anders tot een daverend succes te maken. Zo trainen ze maar liefst zes tot tien uur per week onder professionele begeleiding. De regie ligt in handen van regisseur en acrobaat Tonny Mulder. Hij was jarenlang actief in het duo Mulder en Dol, en binnen Stichting STUG ontwikkelde hij diverse acts.

Voorstellingen in Grand Theatre Groningen
De voorstelling speelt twee keer in het Groningse Grand Theatre: om 15.00 uur en om 19.30 uur. Kaartjes kosten 12 euro per persoon. Met een CJP- of studentenpas krijg je twee euro korting en kinderen tot 12 jaar betalen slechts 8 euro. Ben jij ook zo benieuwd naar deze spetterende circusact?  Koop dan hier je kaartjes voor deze bijzondere première!

Foto: ZanderZ

Lees meer over