Nieuwe muziek van Liesbeth List en Anneke Grönloh

De twee overleden zangeressen Liesbeth List en Anneke Grönloh zijn samen te horen op een nieuwe single. Het heeft de titel 'Laat me niet alleen – If you go away'. Voor de single zijn twee losse live-opnames samengebracht in één duet.

Componist-arrangeur Edwin Schimscheimer en producer Marc Baijens maakten gebruik van twee oude live-optredens van de zangeressen om er een nieuwe single van te maken. Het resultaat is een emotioneel duet getiteld 'Laat me niet alleen – If you go away'. Beluister het lied onder aan dit bericht. Daarnaast is het ook op Spotify te beluisteren.

List en Grönloh hadden jarenlang een bijzondere band. Ze leerden elkaar eind jaren zestig kennen bij een concert van Ramses Shaffy. Grönloh overleed in 2018 op 76-jarige leeftijd en List in 2020 op 78-jarige leeftijd.

Jubileumjaar

De dochter van List, Elisah Baijens, viert in 2022 een speciaal jubileumjaar omdat dit het 80ste levensjaar van haar moeder zou zijn. In dit jaar worden onder andere meerdere bijzondere singles uitgebracht van nog nooit eerder vertoonde opnames. 

 

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over