Musical Monday in Leiden onthult toptalenten!

Een avond lang genieten van dé toekomstige talenten van de musicalwereld, dat kan tijdens Musical Monday op 9 mei in Leiden!

Bekende musicalhits in café De Hooykist
Het sfeervolle café De Hooykist is het toneel van vier toptalenten, die allen zijn afgestudeerd aan de musicalopleiding van de Frank Sanders Akademie. Samen vormen zij het musicalensemble 'NEWS', bestaande uit Nikki van Rossum, Esmee Dekker, Wesley de Ridder en Sander Vissers. Deze avond zingen ze de longen uit hun lijf en brengen liedjes uit The Sound of Music en The Phantom of the Opera, De Jantjes en Soldaat van Oranje, maar ook nummers van Annie M.G. Schmidt en Harry Bannink en werk van componisten Scott Alan en Stephen Sondheim. Dit alles onder leiding van singer-songwriter Billy Maluw.

Musicalcruise
NEWS staat aan de vooravond van de eerste Nederlandse Musicalcruise van MS Rotterdam, georganiseerd door Cruise Travel. Tijdens deze bijzondere 8-daagse reis naar de Noorse Fjorden geven musicalsterren Pia Douwes, Stanley Burleson, Sophia Wezer en NEWS exclusieve optredens aan boord.

De toegang van Musical Monday is gratis en begint op 9 mei om 21:30. Dineren vooraf is mogelijk.

Café De Hooykist
Hooigracht 49
2312 KP Leiden

Lees meer over