Musical Haal het doek maar op in september terug in het theater

Musical Haal het doek maar op keert na de zomer terug in de Nederlandse theaters. Geniet van de hits van onder meer Willeke Alberti, Rob de Nijs, Boudewijn de Groot en Wim Sonneveld. De theatertournee gaat op 11 september weer van start.

Begin dit jaar ging Haal het doek maar op succesvol in première, maar het coronavirus gooide al snel roet in het eten van de musicalproductie. De Graaf & Cornelissen Entertainment zag zich genoodzaakt alle geplande voorstellingen te annuleren, maar gelukkig keert de musical nu weer terug in de theaters. 

Kleine wijzigingen in cast en repertoire

Haal het doek maar op gaat over de 'schnabbeltours' en vroege televisieshows van Nederlandse artiesten uit de jaren 60, 70 en 80. Tony Neef, Mariska van Kolck, Julia Berendse, Jordy van Loon en Willemijn van Holt brengen de mooiste nummers van onder meer Willeke AlbertiRob de Nijs, Boudewijn de Groot en Ben Cramer ten gehore. De cast wordt vanaf september aangevuld met David van den Tempel. Hij vervangt de drukke Dook van Dijck.

Aan het repertoire wordt ook het een en ander gesleuteld. Zo voegt Tony Neef dit najaar enkele grote succesnummers van Wim Sonneveld toe aan het programma. 

Musical Haal het doek maar op is vanaf 11 september weer te bewonderen in de Nederlandse theaters.

 

 

Foto: © Roy Beusker 

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over