Herman van Veen zingt speciale versie van Opzij met OG3NE die je gezien moet hebben!

Dit weekend was Herman van Veen te gast in het nieuwe programma van Matthijs van Nieuwkerk Matthijs gaat door. En het optreden dat hij daar gaf was er zeker een die je gezien wilt hebben!

Herman van Veen zong een speciale versie van Opzij. De zanger bracht de hit al in 1979 uit, maar hij is nu nog net zo actueel als toen. En zo tijdloos als het thema is ook de muziek.

De geweldige versie wordt ingeleid door de getalenteerde zussen van OG3NE en dat is pas het begin. Want vervolgens zien we de zanger, die dit weekend nog 76 kaarsjes uitblies, maar die nog op en top entertainer is. Rennend op de plaats en met viool in de aanslag is het duidelijk dat Van Veen nog vol energie zit. Wat volgt is een moderne en onvergetelijke Opzij met twee bigbands, een zingende én vioolspelende Van Veen en een knappe samenzang met OG3NE en rapper Lauwtje.

Reacties optreden Herman van Veen

Tijdens de uitzending zien we Matthijs al zichtbaar genieten van de speciale uitvoering van Van Veen. En ook op sociale media zijn mensen duidelijk zwaar onder de indruk.

Herman van Veen, OG3NE en Lauwtje – Opzij | Matthijs Gaat Door

 

Beeld: © Matthijs Gaat Door

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over