Gerrie van der Klei zingt een brutaal voorproefje uit Diana & Zonen

Gisteren zat actrice Gerrie van der Klei bij het televisieprogramma Koffietijd, waar ze kwam praten over de nieuwe musical Diana & Zonen. En natuurlijk kon een liedje uit de show niet uitblijven! Daarnaast maakte de dames in Koffietijd bekend wie Kate gaat vertolken in de musical…

Gerrie van der Klei speelde al in diverse shows als My Fair Lady en Anastasia en zal dit najaar schitteren als Camilla in de nieuwe musical over Lady Di. Om het publiek alvast warm te maken zong ze bij Koffietijd het liedje Lang Gewacht, dat ze ook in Diana & Zonen zal zingen. Hieruit kunnen we al opmaken dat Gerrie een brutale Camilla is!

 

Liss Walravens is Kate

Naast Gerrie van der Klei zat Liss Walravens bij het televisieprogramma. Daar werd bekend gemaakt dat zij de rol van Kate op zich neemt. Walravens speelde al eerder in grote musicals als Was Getekend, Annie M.G. Schmidt, Soldaat van Oranje en The Addams Family.

De enige naam die nu nog niet bekend is, is die voor de rol van Meghan Markle. Verder zullen we Marlijn Weerdenburg en Brigitte Heitzer terugzien als Diana, Freek Bartels en Jonathan Demoor als prins Harry en William en Jan Elbertse als Charles. Eerder deze week werd bekend dat Soraya Gerritsen en Bart van Veldhoven de jonge Diana en Charles spelen.

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over