Ferry Doedens maakt musicalcomeback

Ferry Doedens keert terug op de theaterplanken. De acteur vervangt deze week de geblesseerde Yoran de Bont in Rocky Horror Show. Daarnaast is hij volgend jaar te bewonderen in Stayin' Alive Disco Fever, zo meldt producent De Graaf en Cornelissen Entertainment.

Na een roerige periode maakt Doedens deze week zijn comeback in de musicalwereld. De cast van Rocky Horrow Show is toe aan zijn laatste shows, maar moet het daarin stellen zonder de geblesseerde De Bont. Doedens bleek de perfecte vervanger, aldus Hans Cornelissen: "Ferry heeft ruime musicalervaring en heeft het juiste lichaam voor de rol van Rocky. Met hulp van de cast heeft hij zich deze rol in zeer korte tijd eigen gemaakt. Een heel knappe prestatie." 

Rocky Horror Show is nog tot en met 31 juli te zien in het DeLaMar Theater.

 

 

Stayin' Alive Disco Fever

Doedens mag daarnaast vooruitkijken naar volgend jaar. Dan maakt de acteur namelijk zijn opwachting in Stayin' Alive Disco Fever. In deze swingende musicalproductie komen alle grote hits uit Saturday Night Fever en andere discoklassiekers voorbij. Doedens deelt het podium onder meer met Esmée Dekker en Martijn VogelStayin' Alive Disco Fever is vanaf mei tot en met juni 2023 te bewonderen in de de Nederlandse theaters.

Foto: Filisa Alma

Gerelateerde onderwerpen