Het Eurovisie Songfestival in Rotterdam is uitverkocht

Wil je naar het Eurovisie Songfestival in Rotterdam? Dan hopen wij dat je er snel bij bent geweest. Het hele evenement is namelijk uitverkocht. Binnen één uur waren alle beschikbare tickets voor alle live shows weg. Dat zijn de twee halve finales en de grote finale, waar Jeangu Macrooy sowieso aan zal deelnemen

Ook de tickets voor de repetities en de vakjuryshows zijn al vergeven. Het ging in totaal om 15.000 kaarten voor negen verschillende shows. Wil je écht heel graag nog een kaartje? Dan heb je eind maart nog één kans! Dan gaan de laatste tickets namelijk in de verkoop.

Toch zal het voor verstokte Songfestival-fans zonder kaartje geen probleem zijn om de gezelligheid op te zoeken. Vaak wordt het Songfestival, net zoals een finale van het WK voetbal, uitgezonden op groot scherm op verschillende plekken in de stad zelf. Het lijkt ons zeer sterk dat dit in Rotterdam niet het geval zal zijn.

Ook heeft Jeangu Macrooy nog steeds zijn eigen tour: Horizon, die nog op verschillende plekken in Nederland is te zien.

De NPO meldt dat de kaartverkoop zelf probleemloos is verlopen. De tweede halve finale was sneller uitverkocht dan de eerste. Dat is opvallend, want de eerste halve finale zit tjokvol goed preseterende songfestivallanden, zoals Australië, Azerbeidjan, België, Noorwegen, Rusland en Zweden. Komen de meeste fans van het Songfestival dan uit andere landen?

Ben je op zoek naar een concert? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Gerelateerde onderwerpen