Dubbele longontsteking voor Mart Hoogkamer

Een zware klap voor zanger Mart Hoogkamer: niet alleen heeft hij een dubbele longontsteking, maar ook nog eens flink last van een astma-aanval. 

Mart vindt het vreselijk zijn fans te moeten teleurstellen, zo schrijft hij op Instagram. Hij doet er dan ook alles aan om er weer zo snel mogelijk bovenop te komen. Mart doet namelijk niets liever dan zingen en op het podium staan, maar dat zal hij voorlopig even moeten uitstellen. "Ik doe er echt van alles aan om die zo snel mogelijk weer topfit te krijgen maar ik hoest mijn longen uit mijn lijf, dus ben maar weer naar de dokter gegaan. Hij heeft me onderzocht en nu blijkt dat ik een dubbele longontsteking en een astma-aanval heb." Mart vraagt in zijn Instapost om begrip van zijn fans. 

 

 

Mart Hoogkamer had afgelopen zomer een grote hit met het lied Ik ga zwemmen, dat op nummer 1 belandde. In 2016 brak hij door dankzij zijn deelname aan Holland's got talent, waarna hij diverse singles opnam met Willeke Alberti. Volgens velen is hij qua stemcapaciteit de nieuwe Willy Alberti

 

 

 

Gerelateerde onderwerpen

Lees meer over