DeLaMar theater viert jubileum met speciaal cadeau aan ziekenhuizen

Het Amsterdamse DeLaMar theater bestaat 10 jaar en dat viert het theater op een hele speciale manier. Er worden 10.000 kaarten geschonken voor 10 verschillende voorstellingen aan ziekenhuizen in Amsterdam. Het theater en de VandenEnde Foundation willen hiermee de ziekenhuismedewerkers bedanken voor hun inzet tijdens de coronacrisis.

Het was in 2020 10 jaar geleden dat het Amsterdamse theater zijn deuren voor het eerst opende. Een jubileumfeest kon uiteraard niet plaatsvinden dus daarom wordt er alsnog stilgestaan bij het jubileum. Voordat het jubileumfeest begint, wil DeLaMar alle medewerkers van Amsterdam UMC, OLVG Oost en West, het BovenIJ ziekenhuis en het NKI/Antoni van Leeuwenhoekziekenhuis bedanken door de theaterkaarten te schenken.

Avondje ultieme ontspanning

Andreas Fleischmann, directeur van DeLaMar: "We zijn ontzettend blij iets terug te kunnen doen voor de medewerkers van de ziekenhuizen, die het afgelopen jaar van zo’n grote betekenis zijn geweest voor de maatschappij. Het is dankzij hun harde werk dat zoveel sectoren weer op gang komen en dat wij weer publiek mogen ontvangen. Met het aanbieden van de theaterkaarten willen we de ziekenhuismedewerkers een avondje ultieme ontspanning bezorgen, om hopelijk een beetje bij te komen van de afgelopen tijd. Voor ons is er geen betere manier om ons 10-jarig theaterjubileum te vieren dan hen in het zonnetje te zetten."

Diana en Zonen

De tien voorstellingen waar de medewerkers uit kunnen kiezen zijn onder andere de musicals Diana & Zonen en Amélie. De toneelvoorstellingen Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht, Knock-out en de revue met Alex Klaasen Snowponies.

 

Foto: © DeLaMar

Gerelateerde onderwerpen