Davy en Imahni toegevoegd aan de cast van Grease

Imahni Tsolakis en Davy Reedijk zijn onderdeel van het ensemble in Grease the musical. De twee deden mee aan het programma Op zoek naar Danny en Sandy, waar ze streden om de hoofdrollen in de musical.

Hoewel Tsolakis en Reedijk niet de rollen van Danny en Sandy hebben veroverd, zijn de twee binnenkort tóch te zien in Grease. Ze spelen beide in het ensemble en Reedijk is daarnaast cover van Danny. De musical gaat op 3 april in première in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

Op zoek naar Danny en Sandy

Tijdens de vierde aflevering van Op zoek naar Danny en Sandy moet Davy Reedijk de show helaas verlaten. Hij belandt samen met Victor Lammertijn en Dylan Meischke in de sing-off en neemt samen met Dylan afscheid. Lammertijn schopt het uiteindelijk tot in de finale. De rol van Danny gaat uiteindelijk naar Tristan van der Lingen.

Op dit moment is Reedijk te zien als onderdeel van de swing in Disney's Aladdin.

Imahni Tsolakis

Bij de vijfde liveshow van Op zoek naar nemen we afscheid van Imahni. In de sing-off verliest ze het van Aimée de Pater, die een aflevering later naar huis gaat. Danique Graanoogst wint de finale en speelt binnenkort de rol van Sandy in Grease

Eerder is al bekend gemaakt dat ook William Spaaij, Esmée Dekker, Jonathan Vroege en Marjolijn Touw in de musical te zien zullen zijn.

Meer theaternieuws lezen? Kijk dan op onze nieuwspagina.

Gerelateerde onderwerpen