Heb jij al een kaartje voor het unieke livestreamconcert van The Streamers?

Zaterdagavond 20 maart geeft The Streamers, de gloednieuwe gelegenheidsband van Guus Meeuwis en Kraantje Pappie, een gratis livestreamconcert. Geniet van hits van eigen bodem, opgevoerd door de grootste Nederlandse artiesten van dit moment.

Een band met Guus Meeuwis, Kraantje Pappie, Typhoon, Snelle, Suzan & Freek, Nick & Simon, VanVelzen, Diggy Dex, Paul de Munnik, Maan, Davina Michelle, Rolf Sanchez en Thomas Acda? Dat is The Streamers. Onder toeziend oog van 'manager' Frank Lammers en 'barman' Paul de Leeuw geven de artiesten zaterdag 20 maart een wervelend livestreamconcert, in lijn met de succesvolle Vrienden van Amstel Live-concerten.

Livestreamconcert The Streamers

Geniet geheel gratis - een fooi is welkom - van de mooiste nummers, uitgevoerd door de crème de la crème van de Nederlandse popmuziek. "Er zullen samenwerkingen zijn tussen artiesten, er zullen vast ook individuele liedjes tussen zitten, dat werken we op dit moment allemaal uit. Met zoveel verenigd muzikaal talent komt dat vast goed", zo vertelt Meeuwis in het AD

Het concert wordt gestreamd vanuit Koninklijk Theater Carré. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van The Streamers. Inmiddels hebben al meer dan 100.000 liefhebbers een kaartje bemachtigd.

 

 

Het verhaal achter The Streamers

Begin maart postten diverse vooraanstaande Nederlandse artiesten geheimzinnige filmpjes op hun socialmedia-accounts. Het bleken teasers voor de gelegenheidsband The Streamers, in het leven geroepen door Meeuwis en Kraantje Pappie, naar aanleiding van het grote succes van de Vrienden van Amstel Live-concerten.

De reacties van de streambezoekers waren overweldigend, zo vertelt Meeuwis aan het AD: "Op straat, langs het voetbalveld, bij de slager, via de telefoon, het was niet normaal. En dat bleken we allemaal zo te voelen." De Brabander besloot eens wat rond te bellen en had voor hij het wist 'de grootste band uit de Nederlandse popgeschiedenis' op touw gezet: The Streamers.

Eenmalig of grootste plannen?

Voor nu staat er slechts een livestreamconcert op de planning, maar dat hoeft natuurlijk niet zo te blijven. "We sluiten niks uit. Voor ons als artiesten is dit heel fijn, want wij zijn gruwelijk druk met dingen die niet doorgaan. We zijn constant in afwachting of we weer iets mogen doen voor publiek, dit is gewoon een zekerheidje", aldus Meeuwis.

 

 

 

Gerelateerde onderwerpen