Carmen La Cubana komt naar DeLaMar

De Spaanstalige musical Carmen La Cubana is volgend jaar te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Dat heeft het theater bekend gemaakt. Carmen La Cubana is een bewerking op de klassieke opera van Bizet. Het verhaal speelt zich nu af tijdens de Cubaanse Revolutie. Dat betekent dat de muziek is verrijkt met de typische latin sound van Cuba.

Carmen La Cubana zal van 25 januari tot en met 10 februari te zien zijn in DeLaMar. De show is geproduceerd door het Duitse BB Promotion en TEC Entertainment uit Haarlem. De show trok dan ook al volle zalen in Duitsland maar had ook groot succes in Engeland en Frankrijk.

Ondanks de moderne opzet is het verhaal grotendeels hetzelfde gebleven: Carmen droomt van een beter leven. Daarom reist ze naar Havana. De jonge soldaat José valt voor haar charmes, maar eenmaal in de hoofdstad van Cuba verliest ze haar interesse in hem. Ze vlucht in de armen van een charismatische bokser, met alle gevolgen van dien.

De voorstelling wordt volledig in het Spaans gespeeld met Nederlandse boventiteling. Voor een handig overzicht kun je ook kijken in onze theateragenda.

Ben je op zoek naar een musical-voorstelling? Kijk dan ook even in onze theateragenda.

Lees meer over