Adelheid Roosen en Peter Pannekoek in Volle Zalen

Op dinsdag 18 oktober start het nieuwe seizoen van Volle Zalen op NPO 2. In dit tv-programma maakt presentator Cornald Maas portretten van verschillende theatermakers. We zetten de gasten van dit seizoen op een rijtje.

Gijs Scholten van Aschat

Acteur Gijs Scholten van Aschat staat komend seizoen onder andere op de planken met Lehman Trilogvan het Internationaal Theater Amsterdam (ITA). Hier speelt hij ook in Cliënt E. Busken. Hij ontmoet Maas in Tiel, waar hij opgroeide.

 

- YouTube

 

Tania Kross

Mezzosopraan Tania Kross woonde jarenlang in Nederland, maar is inmiddels terug gegaan naar Curaçao, waar ze werkt aan een opera. Ze vertelt met welke missie ze naar het eiland is teruggekeerd.

Frédérique Spigt

Zangeres Frédérique Spigt gaat dit jaar op tournee samen met actrice Annet Malherbe in een show over Elvis Presley. Ze ontvangt Cornald Maas voor een openhartig gesprek bij haar thuis in Rotterdam.

 

 

Adelheid Roosen

Theatermaker Adelheid Roosen geeft met haar voorstellingen een stem aan de mensen die maar zelden aan het woord komen. Zo ook in het locatietheater waar ze Maas mee naartoe neemt.

Peter Pannekoek 

Cabaretier Peter Pannekoek neemt Maas mee naar comedyclub Toomler waar zijn eerste optredens waren. De comedian staat nu in de theaters met zijn nieuwste voorstelling DNA.

 

 

Meer theaternieuws lezen? Kijk dan op onze nieuwspagina.

Foto: Ruud Baan

Gerelateerde onderwerpen