Zussen van OG3NE zingen vanuit hun eigen huizen voor hun fans

Lisa, Amy en Shelley van OG3NE zitten net als veel Nederlanders thuis door het coronavirus. Zoals gewoonlijk blijven de zussen positief en blijven ze gewoon samen zingen. Dit keer niet vanaf een groot podium voor een zaal vol fans, maar allemaal vanuit hun eigen huis.

Het was nog maar twee weken geleden dat OG3NE enkele shows moest annuleren, omdat Amy met haar gezondheid niet fit genoeg was om op het podium te staan. Net toen Amy weer genoeg was hersteld, moesten de theaters dicht vanwege het coronavirus. Ze hadden alle drie heel veel zin om weer op te treden en samen te zingen. Daarom hebben ze toch een manier gevonden om dat ook te blijven doen.

OG3NE in drie verschillende huizen

De zussen zitten gescheiden van elkaar, allemaal in hun eigen huis. Aangezien Amy met haar longproblemen in een risicogroep valt voor het coronavirus, moet zij zorgen voor zo min mogelijk contact met andere mensen. Gelukkig geldt dat niet voor online-contact. Voor hun thuisoptreden zitten de zussen met oordopjes in voor de webcam. Gitarist Rory begeleidt hen bij het nummer Kinda Wanna.

OG3NE zingt vanuit huis

Gerelateerde onderwerpen